Rezultati përfundimtar në zonën numër 6


Ka mbaruar numërimi në njësine zgjedhore numër 6. BDI del fituese me 40569 vota, ndersa Lëvizja BESA mori gjithësej 25052 vota. Më poshte e gjeni dhe listen zyrtare te shpallur nga KQZ.
Gjithësej votuan 157.867 në 516 qendra votimi,
Numri i përgjithshëm i fletëvotimeve të vlefshme: 154.021, ndërsa vota të pavlefshme u shpallen 3.846.
BDI: 40569
VMRO-DPMNE etj.: 26121
LSDM etj: 25804
LËVIZJA BESA: 25052
ALEANCA PËR SHQIPTARËT: 17910
PDSH: 16212
PPD: 1141
VMRO PËR MAQEDONINË: 918
KPNDD – BLLOKU I TRETË: