Ricky Martin dhe i fejuari nxehin plazhet meksikane

Trupa të tonifikuar, të bukur, sa dielli mund të konsiderohej gjëja e tretë e nxehtë në Puerto Vallarta të Meksikos. Plazhi meksikan vjen kaq i ngrohtë kur sheh çiftin Ricky Martin dhe Jwan Yosef teksa bëjnë një shëtitje romantike në plazh. Dyshja e bronxuar e Adonis prezanton fizikun perfekt të veshur vetëm me një palë rroba plazhi.Kaq i mbajtur latini Ricky 44 vjeçar sa e lë pak në hije të fejuarin 32 vjeçar artist nga Siria. Çifti u përfol gjatë para disa muajsh kur shkëmbyen unazat e diamantit që do kurorëzojnë martesën e tyre.