Rihanna dhe Macron takohen në Paris (Foto)

Pop këngëtarja Rihanna u takua sot me presidentin francez Emmanuel Macron dhe zonjën e parë të Francës në Pallatin Elize në Paris, ku ajo foli në lidhje me aktivitetet e saj humanitare në shëndetësi dhe arsim.

Këngëtarja nga Barbadosi që nga viti 2012 është pjesë e organizatës jofitimprurëse Clara Lionel Foundation, e cila promovon projekte për bursa në mbarë botën, njofton Reuters.