Rikosntruktohet spitali i qytetit, pranohen vetëm rastet urgjente

EPSH Klinika universitare për sëmundje kirurgjike “Shën Naumi i Ohrit”, ish-Spitali i qytetit, informon se në objektin e saj po kryhet rikonstruksion i plotë i brendshëm dhe se pranohen vetëm rastet urgjente.

“Për këtë arsye pranohen vetëm pacientët urgjentë, ndërsa të tjerët riudhëzohen në Kliniakt kirurgjike dhe Spitalin e përgjithshëm të Qytetit ‘8 Shtatori’ Shkup”, kumtoi Klinika, duke reaguar ndaj disa mediumeve të cilat dje kumtuan se ashensori i spitalit nuk punon. Klinika thekson se rikonstruksioni ka filluar në shtator të vitit të kaluar.