Rilindja demokratike kombëtare mban kuvendin zgjedhor

Ftojmë të gjithë ata njerëz të ndershëm që kanë qëndrim qytetar, guxim politik dhe moral të fortë që të na bashkangjiten për ta ndryshuar të ardhmen tonë dhe të fëmijëve tanë. Ta ngjallim shpresën tek shqiptarët se ka mundësi të bëhet politik pa kriminel pa banda dhe pa keqpërdorime të rinisë. Zhvillimi kombëtar i një populli arrihet me dituri, shkenc, moral dhe guximi. Ejani që ta ulim diturin në kryje të vendit, ndërsa anlfabetizmin, hajnin dhe amoralitetin ta dëbojmë nga mesi jonë.Kuvendi mbahet sot në ora 18.00 në çarshine e vjetër tek teatri për fëmijë.