Rilindja me BESË sonte qëndroi në Likovë,

Koalicioni “Rilindje me BESË”, sonte ishte prezent në Likovë, ku në atmosferë festive për Ditën e Pavarësisë së Shqipërisë, ndër të tjera e shpalosi para banorëve të kësaj ane edhe platformën dhe programin zgjedhor, ndërsa salla e sportit ishte e stërbmushur me simpatizantë. “Jo rastësisht, sonte me 28 nëntor në ditën më të ndritshme të kombit shqiptar – shpalljen e pavarësisë së Shqipërisë, jemi mbledhur të gjithë së bashku këtu që ta përcjellim frymën e fitores për të ardhmen e shqiptarëve në Maqedoni, për një të jetë me dinjitet dhe për një të ardhme më të ndritshme për fëmijët tanë”, – tha moderatori.