Rilindje me BESË takime në Çarshinë e Vjetër në Shkup.

Sot, bartësi i listës zgjedhore në njësinë e parë i Rilindjes me BESË, Zeqirija Ibrahimi, me pasuesin e tij në listë, Rexhep Memedin, si dhe bartësi i listës zgjedhore në njësinë e dytë, Afrim Gashi, kanë realizuar takime rasti në Çarshinë e Vjetër të Shkupit.