Rinia me Ali Ahmetin dhe BDI-në

img_1258 img_1259 img_1260Rinia e Bashkimit demokratik për Integrim mbajti sot tubimin ne sallen e sportit ne Çair. E gjithe rinia ishte mbledhur dhe bashkuar ne ne një vend. Numri i madh i rinise qe ishin te pranishem tregon se BDI ka forcën e rinise përpara.Fjale rasti mbajti edhe kryetari Ali Ahmeti si dhe te pranishem ishin edhe kryesia qendrore, ministra dhe deputet te kesaj partie/antpress