Rita Ora në America’s Next Top Model

Këngëtarja shqiptare, Rita Ora, do të marrë pjesë në një spektakël të ri televiziv në SHBA

Ajo do të jetë udhëheqëse e panelit të jurisë të spektaklit më të madh të bukurisë dhe modelimit në Amerikë.

Njekohesisht ajo do të jetë edhe në rolin e prezantueses në America’s Next Top Model.

Duke folur për revistën Paper, Rita tha se ajo e deshironte shume nje post te tille

“Unë jam me fat që kam miq të tillë në industri, e mendova se ndoshta mund t’i telefonoj  dhe t’i japim një perspektivë tjetër America’s Next Top Model, e pse jo të jem edhe prezantuese”,tha kengetarja