Rita Ora, tejet joshëse në kalendarin e “Dashurisë”

 

Rita Ora, tejet joshëse në kalendarin e “Dashurisë”
Rita Ora ka kohë që nuk ka publikuar ndonjë videoklip të ri, megjithëse ka arritur një marrëveshje me një kompani të re të menaxhimit. Por, këngëtarja shqiptare mbetet një prej yjeve botërore që kërkohet në tregun e reklamave. Së fundi, Rita është bërë pjesë e kalendarit të quajtur ‘Love’ dhe ka shprehur kënaqësinë që është një prej imazheve të saj. “Jam aq e emocionuar dhe nderuar që sërish të jem pjesë e kalendarit LOVE”, ka shkruar ndër të tjera Rita në llogarinë personale në Facebook teksa e ka shoqëruar mesazhin me një video.