Rita Ora: vendlindja ime Kosovë, po vij në shtëpi! (VIDEO)

Ylli i muzikës duket shumë e emocionuar për pjesëmarrës në koncertin më 17 shkurt. Në një postim të fundit të shoqëruar edhe me një video Rita ora ka shkruar.

“Vendlindja ime Kosovë! Po vij në shtëpi!! Ja mesazhi im për ju! Mezi pres të vij dhe të mbaj në koncert për të gjithë ju në Prishtinë në sheshin Nënë Tereza!  Mu në zemër të qytetit!! Për të festuar 10 vjetorin e pavarësisë! Jam shumë krenare që kam lindur në prishtinë dhe që jam në gjendje të vij të performoj  si ambasadore dhe si mike!! Le ta bëjmë këtë!! Shihemi të shtunën.

Postimi është i shoqëruar me një video me ekipin e saj të cilët gjithë bashk në fund bëjnë shqiponjën.