Rita seksi me të brendshme

Rita Ora u shfaq me të brendshme në videon e realizuar për kalendarin e “Love Magazine”, por ende pa u mbyllur diskutimi për këtë paraqitje, 26-vjeçarja shfaqet shumë joshëse në fushatën e “Tezenis”.

rita

Ajo është imazh i kompanisë italiane dhe duke parë fotot, nuk është e vështirë të kuptohet pse “Tezenis” ka zgjedhur Ritën për t’u përfaqësuar.

E vlerësuar lart jo vetëm si këngëtare, por edhe për pamjen e saj, tashmë është e qartë se Rita nuk e ka problem të nxjerrë në pah hiret e veta, të cilat vetëm sa ia shtojnë adhuruesit.

1481169846_31481169852_41481169857_5