Roberti sjell në shqip këngën hit të Azis (Video)

Muzicienti dhe këngëtari Robert Berisha, ka sjellur në versionin shqip një hit të këngëtarit bullgar.

Bëhet fjalë për këngën “Habibi” të Azis të cilin Roberti e ka sjellur si cover në gjuhën shqipe “Për ty”, transmeton “Magazina.al”

Roberti i cili ka filluar tash vonë karrieren edhe si këngëtar, edhe më herët ka sjellur këngë cover nga folku ballkanik.