Rovena reklamon të pasmet (VIDEO)

Ajo nuk i lë vend artisteve të reja në treg dhe ndjek vetëm trendin, që sipas saj momentalisht është të reklamojë të pasmet e saja!

Rovena Stefa ka publikuar një video duke lëvizur të pasmet para pasqyres në profilin e saj në instagram.