Rrëshqitje gurësh, intertesh dhe prani mjegulle në Rrugën e Kom

Moti i keq që ka përshirë vendin tonë gjatë ditës së sotme kanë shkaktuar probleme edhe në Rrugën e Kombit.
Si pasojë e reshjeve të dendura, ka pasur rrëshqitje gurësh dhe intertesh në segmentin Morinë-Kukës.
Ndërkaq ka pasur vështirësi qarkullimi për shkak të fluksit të lëvizjes së automjeteve dhe lagështisë në rrugë.
Kompania mirëmbajtëse ndodhet në terren me mjete dhe 20 punonjës, të angazhuar për pastrimin e rrugës.
Drejtuesit e automjeteve apelohen të bëjnë kujdes gjatë udhëtimit pasi në disa segmente të rrugës ka prani edhe të mjegullës.