“Rruga drejt…” – Debat për Qeverinë dhe opsionet e BDI-së

Bisedimet për qeverinë vazhdojnë, ndërsa BDI-së si duket pas komunikatave të shumta të VMRO- DPMNE-së, i kanë ngelur 4 opsione. BDI thotë se VMRO nuk u pajtua me Prokurorinë Speciale, ndërsa VMRO thotë se nuk e ka pranuar gjuhën shqipe. Bisedimet vazhdojnë me LSDM-në! Për këto dhe zhvillimet e tjera, sonte në “Rruga Drejt…” debatojnë Nazmi Beqiri, ish nënkryetar i BDI-së, Xhevdet Hajredini, ish politikan dhe Sulejman Rushiti, ish minister.