“Rruga drejt”,Në Televizionin Alsat, debat për politizimin e arsimit

Sonte në Alsat në orën 20:40 do të debatohet për politizimin e arsimit. Ligjërisht garantohet autonomia universitare, por praktikisht ajo shkelet nga politika. Universiteti më i ri Nënë Tereza që u hap këtyre ditëve në vend që të dalë nga skema partiake-politike, ai nuk iu shmang asaj, mbeti në këto korniza. Në këtë temë në Rruga drejt të ftuar të gazetares Arta Tahiri janë Abdilaqim Ademi, ish ministër i Arsimit, Asllan Bilalli, profesor dhe Sadi Bexheti, ish rektor i USHT-së dhe profesor.

https://business.facebook.com/AntpressOfficial/videos/700209033469335/

Alsat-M