Rruga Mavrove-Diber ne funksionim vetem njera pjese e rruges

Ne rrugen Mavrove-Diber do te kete punime rrugore njoftojn nga AMSM.Dhe per kete arsye njera ane e rruges do te jete e bllokuar keshtu qe ne funksionim do te jete vetem njera korsi e rruges.Punimet do te jene nga data 2 deri me 7 nentor.