Rrugët më të rrezikshme në Botë

 

Rrugët më të rrezikshme në botë, pamjet mbresëlënëse
Nuk ka asgjë më relaksuese sesa të udhëtoni duke vozitur ngadalë nëpër fshat. Këso lloj rrugësh janë të këndshme sepse nuk ka shumë makina. Megjithatë përveç këtyre rrugëve të qeta në fshat, ka edhe rrugë tepër të rrezikshme nëpër vende të ndryshme të botës, shkruan Klan Kosova. Në fotot dhe videon e mëposhtme mund të shihni disa nga rrugët më të rrezikshme në botë:

India
316705-900-1451754972-CrazyRoads01

Rumania
317205-900-1451754972-CrazyRoads02

Alaska
316555-900-1451754972-CrazyRoads03

India
316405-900-1451754972-CrazyRoads04

Bolivia
316855-900-1451754972-most-dangerous-amazing-roads-in-the-world-North-Yungas-Road-Bolivia-2

Francë
316905-900-1451754972-noirmoutier

Hawaii
316755-900-1451754972-CrazyRoads08