Sa janë vigjilente partitë shqiptare? Sonte ne programin 200

Sa janë vigjilente partitë shqiptare, BDI dhe të tjera, se nëse shkojnë në qeveri pa gjuhën shqipe dhe prokurorinë speciale do të jenë në prag shkrirjeje? Për këtë dhe rreth formimit të qeverisë diskutojnë:
Suleman Rushiti, ish Ministër Qeverie, Gazmend Ajdini, Ekspert Komunikimesh, Petar Arsovski, Ekspert Komunikimesh, Bashkim Bakiu, Studiues Politikash.