Sa shpirtë të erët keni në bazë të shenjës horoskopit

Dashi
nuk ka kohë për një shpirt të errët.
Ata janë aq të zënë me jetën sa që  nuk kanë një kohë për të keqen.

Demi ka një shpirt të zi.
Ata i shtyjnë njerëzit larg në mënyrë të shpejtë që askush nuk e vënë re të vërtetë.

Binjakët kan më shumë një shpirt gri. Binjakët mund të ketë një shpirt të errët, kur ata kanë nevojë për një të tillë, por për pjesën më të madhe ata janë të mirë. Por, kur vjen puna për të fut shtytje, ata kanë një errësirë në to.

Gaforet janë shumë emocionale, që do të thotë se ata mund të kenë një shpirt të zi, kur jan ndjerë keq.
Gaforja thithin gjithçka. Si e tillë, kur jeni ndjenjë keq ose në depresion, ata mund të kenë një shpirt shumë të zi. Që zakonisht nuk zgjat shumë.

Luanët nuk kanë shpirt të errët.
Këta njerëz janë zakonisht shumë të kujdesshëm. Për shkak të kësaj, ata zakonisht kanë një shpirt të butë.

Virgjëresha  zakonisht lëvizin shumë shpejt të ketë një shpirt të errët.
Këta njerëz janë shumë të efektshme dhe të lëvizshëm nga një projekt në tjetrin. Ata nuk kanë kohë që të jenë të errët.

Peshoret kanë një gjysmë shpirti të zi.
Peshoret përmbajnë dy opposites polare. Si të tillë, ata kanë një anë shumë të errët, por ata gjithashtu kanë një shenjë që është shumë i sjellshëm dhe bujar.

Akrepi është i prirur  të ketë shpirt më të errët.
Këta njerëz janë shumë të këqij se ata nuk e kuptojnë se edhe ata janë të këqija. Jenë shumë të kujdesshëm kur kanë të bëjnë me akrep.

Shigjetari nuk ka shpirt të errët, edhe pse ata duan një të tillë.
Këta njerëz portretizojnë veten si njerëz të errët, por ata nuk janë me të gjithë. Ata janë në fakt shumë të ëmbël

Bricjapi është shpirt errët, por në një mënyrë zbavitëse.
Këta njerëz kanë një errësirë të tyre, por ata janë aq të bukur që askush nuk dikton.

Ujori nuk është shpirt errët me të gjitha.
Në fakt, këta njerëz kanë tendencë të jenë më të lirë, të gjallë nga të gjitha shenjat. Ato kanë mënyrë shumë të qetë por  kanë shpirt të errët.

Peshqit mund të kenë një shpirt të errët në qoftë se ata lën mendjen e tyre bredh shumë.
Këta njerëz janë ëndërrimtarë dhe janë të krijimtarisë. Errësira e tyre vjen nga aftësia për të krijuar skena të errëta.