Sa shumë njerëz e bëjnë në avion…

Ai është një nga klubet më të famshëm në botë, por nuk është edhe aq ekskluziv.

Bëhet fjalë për “Mile High Club”, një term që përdoret për të përshkruar ata që bëjnë marrëdhënie seksuale, ndërkohë që janë në avion.

Por nëse mendoni se ky numër është i ulët, gaboheni.

30 përqind e britanikëve të pyetur nga Lastminute.com, thonë se e kanë provuar ta bëjnë në ajër, por janë penguar nga personeli.

Ndërkohë, një në dhjetë britanikë thonë se ia kanë dalë të bëjnë seks në avion.

Por të parët janë francezët.

27 përqind e tyre thonë se kanë bërë seks në ajër.

Më pas vijnë gjermanët me 18 përqind, britanikët me 11 përqind, italianët me 6 përqind dhe spanjollët me 4 përqind.