“Sa të dashura ke pasur para meje?” Vajza pyet djalin, por ajo që ndodh më pas mes tyre…

 

Që meshkujt shqiptarë janë xhelozë, ndonjëherë deri në ekstrem, kjo dihet.

Por edhe femrat nuk janë pas në lidhje me këtë ndienjë.

Por se si reagojnë ata në biseda private, rrallë kemi mundësi ta shohim. Këto foto, publikuar në rrjetet sociale nga Anabel, tregojnë bisedën provokuese që një vajzë i ka bërë të dashurit të saj. Ndiqni bisedën mes tyre dhe reagimin e djalit.