Sara dhe Ledion Liço bëhen prindër

Sara Hoxha ka sjellë në jetë ditën e sotme (13 dhjetor) fëmijën e saj të parë, produkt i lidhjes disa vjeçare me moderatorin e Top Channel, Ledion Liço. “Blitz” bën me dije se aksionerja e ‘Top Media’ ka sjellë në jetë një djalë. Ndërkohë ende nuk është bërë me dije emri i të voglit apo gjendja e tij dhe Sarës.