S’do ta besoni me kë bën seks ky person (Foto +18)

Pasi një tip në Tajlandë bëri xhiron e botës duke bërë seks me një makinë Porsche, ja një tjetër rast i çuditshëm nga Anglia.
Një person tentoi të bënte seks me një shtyllë të shkurtër betoni. Gjithçka ndodhi përpara syve të një gjysheje, e cila mbeti e shokuar.Ai tipi u hodh i zhveshur nga një dritare dhe më pas tentoi të bënte seks me shtyllën e betonit.Policia po kërkon të identifikojë personin në fjalë.