Së shpejti fillon Big Brother 9 me nje konkurent Serb!

Së shpejti fillon Big Brother 9 dhe kanë filluar që njerëzit të bëhen kurioz për konkurrentët që do të marrin pjesë.

Ketë sezon pritet që të ketë një skemë të re, do jenë çifte dhe rregulla ndryshe nga vitet e tjera.

Ndërkaq ditë më parë u tha se konkurrenti i parë do të ishte një qytetar nga Serbia, por  “Bluetooth” shkruan se do të hyjë brenda shtëpisë me një partnere shqiptare.

Kujtojmë që serbi që prej ndërrimit të viteve, është në Shqipëri, duke postuar video të tij nga Sheshi Nënë Tereza ku dhe përshkruante atmosferën, gjithashtu një tjetër video e tregonte teksa po shkonte për të bërë audicionin e “Big Brother”.

Do të na duhet të presim marsin për të marrë veshë nëse ky çift do të hyjë në garë për çmimin e madh e një prej spektakleve më të ndjekura në Shqipëri.