Së shpejti Partia Radikale Maqedonase kundër shqiptarëve (FOTO)

Në skenën politike në Maqedoni së shpejti do të dal një parti e re radikale maqedonase, me program ekstrem, apo të ashtuquajtur manifest, informon INA.

Promovimi i kësaj partie po bëhet në rrjetet sociale, ndërsa së shpejti do të ndodhë edhe themelimi i saj. “Në twitter është lansuar kjo nismë, e cila është parti kryesisht etnike, dhe se për të është njohur edhe Nikolla Gruevski, gjithashtu përmes twitter”, ka shkruar në facebook, gazetari Vladimir Petrevski.

Ja programi i tyre i paralajmëruar që anulon të drejtat e deritanishme të shqiptarëve.