Sekretari i OVL-UÇK: Lufta në Kosovën Lindore mund të kërcas përsëri

Sekretari i Organizatës se Vetëranëve të Luftës se UCK-së, Faton Klinaku i ka komentuar zhvillimet e fundit në vend që lidhen me provokimet e Serbisë.

Sipas Klinakut, burimin e krizave është tek Kosova Lindore.

Madje ai thotë se nëse nuk zgjidhet çështja shqiptare në Kosovën Lindore, atje siç shprehet ai do të kurset lufta përsëri dhe kot sipas tij po zhvendoset përsëri.

Ky është reagimi i Klinakut:

“Nëse nuk zgjidhet çështja shqiptare në Kosovën Lindore, atje do të kërset lufta përsëri dhe kot po zhvendoset në veri”, siç ka thënë ai përmes një postimi në proflin etij në rrjetin social Facebook