Seks në mëngjes? Ja pse duhet praktikuar

Seks në mëngjes? Specialistët thonë se ka disa arsye që e favorizojnë:1. Pse jo?Jeni të zhveshur, të eksituar dhe në shtrat – seksi në mëngjes në këtë rast duket obligativ.2. Spontaniteti është seksiSeksi i mëngjesit është një moment i vjedhur. Kështu që, në vend se të kaloni orë të tëra në rregullimin e flokëve, në zgjedhjen e rrobave dhe “rutinat tjera mëngjesore”, thjesht hidhuni në shtrat dhe kryeni marrëdhënie seksuale3. Është i shpejtëMeshkujt mund të befasohen kur të kuptojnë se femrat ndonjëherë nuk duan paralojë për orë të tëra, por thjesht duan të përjetojnë orgazëm. Andaj, seksi në mëngjes është i shpejtë dhe i drejtpërdrejtë.4. Do të jeni më të lumturËshtë vërtetuar se orgazma bën njerëzit që të ndihen më të qetë dhe të relaksuar. “Dita e mirë shihet në mëngjes”!5. Do të jeni në formë më të mirë fizikeSeksi djeg më se 144 kalori për 30 minuta.6. Do të jeni më të shëndetshëmNjë marrëdhënie e mirë seksuale ju rritë nivelin e IgA-së, një antitrup që ju ruan nga infeksionet.7. Jeni më seksi në mëngjesFlokë të çrregulluara dhe grimi i përshkëllirë – gjithkush duket më seksi në mëngjes.8. Meshkujt janë më të eksituar në mëngjesPeriudha kur meshkujt janë në “majën” e eksitimit është pikërisht mëngjesi.9. E ke gjithë ditën që ta kujtoshGjëja më e mirë për seksin e mëngjesit? Mund ta kujtosh pastaj gjatë gjithë ditës.