Seks sipas 10 shteteve të ndryshme të botës

Keni menduar ndonjëherë sesi eksitohen njerëzit në Francë apo me çfarë ngjan një skenë seksi në Kili? Ndonëse kënaqësia e aktit seksual është kudo e njëjtë, shtete të ndryshme kanë “tradita” të ndryshme në shtrat, disa prej të cilave ua sjellim për t’i lexuar dhe pse jo, për të përmirësuar jetën tuaj seksuale.

Australi

Rregulli kryesor që duhet të ndiqni është se gjatë seksit oral përpos gojës…përdorni dhe duart për një eksperiëncë sa më të mirë.

Kili

Asnjëherë mos hani çokollatë apo brokoli përpara se të kryeni marrëdhënie. Brokoli shkakton gazra, ndërsa çokollata ul dëshirën seksuale.

Gjermani

Për të arritur kënaqësinë e partnerit por edhe tuajën, përdorni gjuhën në pjesën anësore teksa ngjiteni në pjesën e sipërme të organit të tij mashkullor. Bëjeni momentin shumë intensive!

Vietnam

E vetmja këshillë që japin vietnamezët për marrëdhëniet tuaja seksuale është që t’i mbani sytë hapur.

Greqi

Ndajini fantazitë seksuale me njëri-tjetrin. Nuk ka rëndësi se sa të parealizueshme të jenë ato. Eksperimentet e bëjnë gjithmonë më interesante lidhjen.

Indonezia

Seksi më i mirë është ai që bëhet në dysheme.

Itali

“Të folurit pisët” përpara një takimi është gjithmonë një taktikë e suksesshme.

Meksiko

Seksi është jo vetëm një pjesë  e marrëdhënies njerëzorë, por edhë një mënyrë  e mirë për të mbajtur trupin në formë.

Filipine

Seksi në dush është gjithashtu një alternativë fantastike. Ajo që duhet të bëni është të uleni në prëhërin e tij, me kurriz të mbështetur në kraharorin e partnerit. Ndërkohë përdorni lodrat seksuale për të stimuluar pjesët tuaja intime.

Britani e Madhe

Mjaft u stresuat nëse jeni depiluar apo jo. Atij vërtet nuk i intereson, madje më shumë do të kënaqeni nëse nuk u kushtoni rëndësi detajeve të tilla.