Seksbomba shqiptare fejohet me sheikun?! Shikoni çfarë unaze ka marrë prej tij! (FOTO)

Gjatë gjithë verës e kemi parë bukuroshen Kaltrina Lulaj nëpër vendet më ekzotike duke pushuar.
Por a ishte vetëm apo e shoqëruar më ndokënd? Por më pas u fshinë dyshimet, kur u zbuluar se ajo është e shoqëruar nga një sheik arab, i pasur, i cili paguante pushimet e shtrenjta të bukuroshes nga Peja.
Dhe sot Kaltrina duket se ka marrë edhe një dhuratë me vlerë. Është kjo një unazë floriri, të cilën ajo e ka bërë publike në InstaStory.
Për më shumë ajo ka shtuar edhe një zemër afër saj, që tregon se i është dhënë nga i dashuri.
Ndoshta bashkë me unazën edhe ka ardhur propozimi për fejesë i sheikut me bukuroshen nga Kosova.