Seksi më i mirë është në këtë moshë

Thonë se gratë e humbin interesin në seks me moshën.

Por një studim i ri thotë se kjo nuk është e vërtetë.

Në fakt, gratë e moshës së mesme kënaqen me seksin më shumë se ato në të 20’at, thuhet sipas një ekipi në Qendrën Mjekësore Cleveland në SHBA.

Pavarësisht ndryshimeve fizike që i bëjnë gjërat logjikisht më të vështira, hulumtuesit gjetën se gratë më të vjetra kanë më shumë vetëbesim dhe aftësi për të zhvilluar një marrëdhënie të stimuluar seksualisht, transmeton Gazeta Express.

Dhe falë aftësive më të mira të komunikimit, shumë gra të vjetra janë më në gjendje që t’i adresojnë problemet në dhomën e gjumit – si çrregullimet seksuale – dhe t’i zgjidhin ato.

Kështu, sipas hulumtuesve, gratë e moshës së mesme janë më të kënaqura me seksin.