Sela apel LSDM-se: Ta keni të qartë se të drejtat e shqiptarëve nuk janë “gjevrek dhe jogurt”

“Askush nuk do të bën qeveri pa pranuar platformën e shqiptarëve dhe pa ligj për Prokurorinë Speciale”, deklaroi Zijadin Sela nga Aleanca për Shqiptarët.

Në pyetjen se a do të koalicionin me LSDM-në, Sela tha se 49 dhe 3 nuk bëjnë 61, por nëse Zaev ka 59 deputetë atëherë mund të negocioohet edhe me ata.

Sela tha se qeveria e re duhet të bëjë ndryshime në kushtetutë, gjuha shqipe të jetë zyrtare dhe PPS të bëhet kategori kushtetuese.

Video Player