Sela ne emisionin 200:”Shqiperia e madhe nuk egziston”

Sela: “Shqipëria e Madhe nuk egziston”

1

 Në emisionin 200 ishte i ftuar lideri i LR-PDSH, njëkohsisht edhe bartësi i listës së Aleancës për Shqiptarët në njësinë zgjedhore numër 6, Ziadin Sela.

Gjatë pyetjes se gazetarit se a kontriboni ju dhe partia juaj per Shqipëri te madhe ai eshte pergjigjur:
“Shqiperia e madhe nuk egziston thjesht është një gjë e imagjinuar, dhe shpikje e Serbisë”

Perveë Ziadin Selës në emisionin 200 ishte edhe përfaqsuesi i “Rilindjes me Besë” Arben Labënishti i cili tregoi per platformën Ridefinimi.