Sela: Para se të kërkojë zbardhjen për ngjarjet e 27 prillit, do të kërkojë zbardhjen e Sopotit dhe Monstrës

Lideri i LR-PDSH,ë Ziadin Sela sot në konferencë për shtyp, ka falëndëruar të gjithë ata që janë solidarizuar me të dhe e kanë vizituar në këto kohë të vështira

Ai tha se para se të kërkojë përgjegjësi politike dhe individuale për ngjarjet e 27 prillit do të kërkoj lirimin e të dënuarve të Sopotit dhe Monstrës.“Para se të kërkojë përgjegjësi politike apo individuale për ngjarjet e 27 prillit do të kërkoj zbardhjen e rastit të Sopotit. Por, edhe para se të kërkojë përgjegjësi politike për ngjarjet e 27 prillit do të kërkojë zbardhjen dhe lirimin e të pafajshmive të rastit Monstra”, tha Sela.

Drejtpëdrejt konferenca për shtyp e kreut të LR-PDSH-së Ziadin Sela