Sela shpall si ministër të Shëndetësisë, Arben Taravari

Lideri i LR-PDSh-së, Ziadin Sela sonte pas mbledhje së kryesisë Qendrore ka zyrtarizuar hyrjen e tyre në Qeverinë me LSDM dhe BDi-në

Ziadin Sela poashtu ka zyrtarizuar edhe si ministër të Shëndetësisë, sekretarin gjeneral të LR-PDSH-së, Ziadin Sela.