Sela: Zbatimi i Deklaratës është në të mirë të Maqedonisë

Kryetari i LR-PDSH-së, Ziadin Sela, sot ka pritur në takim ambasadorin e Rumanisë në Maqedoni, Viorel Stamina, me të cilin kanë biseduar për situatën e krijuar pas zgjedhjeve në vend, perspektivën euro-atlantike të vendit dhe rëndësinë e ndërtimit të stabilitetit afatgjatë të Maqedonisë.

Sela në këtë takim theksoi se zbatimi i Deklaratës së përbashkët të partive shqiptare është në të mirë të së ardhmes së vendit, së bashku me rekomandimet e Komisionit Evropian dhe Raportin e Pribes.