“Selfiet” e futbollistëve para aksidentit tragjik

Ekipi i Serie A braziliane Chapecoense u përfshi në një aksident ajror në Medellin të Kolumbisë ku sipas shifrave zyrtare, 76 persona kanë humbur jetën dhe 5 kanë mbijetuar, mes të cilëve tre futbollistë.

Më poshtë ju sjellim imazhet e nisjes së futbollistëve nga aeroporti i Bolivisë dhe selfiet e tyre gjatë udhëtimit.