Sëmureni shpesh,ja si të forconi sistemin imunitar

Vuani vazhdimisht nga ftohjet? Sa herë gripi është në qarkullim juve do ju zërë të parin?  Këto janë arsye të mjaftueshme për të forcuar sistemin tuaj imunitar dhe profesor Sergei Bubnovskiy nga Moska ka një teknikë inovative që mund ta bëjë këtë.

Sipas profesorit, zhytja e këmbëve në një legen me ujë me akull për 10-15 sekonda, Hidhni ujë të ftohtë në një vaskë ose legen, pastaj shtoni sa më shumë akull dhe zhysni këmbët në të për 10-15 sekonda.

Nëse përsërisni këtë metodë çdo natë para se të shkoni në shtrat sistemi juaj imunitar do të forcohet shpejt.

Metoda është veçanërisht e dobishme për njerëzit me sistem imunitar të dobët – në këtë rast, zhysni këmbët në akull çdo 4 orë.