Serbia prodhon birrën e vet’ në Kosovë

Në “Beerfestin” e Beogradit është prezantuar birra e manastirit nga Kosova.
Promovimin e kësaj birre, siç njofton “novosti”, e kanë bërë drejtori i të ashtuquajturës Zyrë për Kosovën Marko Gjuriq dhe vlladika i Rashkë – Prizrenit Teodosije, transmeton Koha.net.

Në stendën e “manastirit” mbretëronte interesim i madh për birrën, me të cilën, sipas këtij mediumi serb është rigjallëruar tradita mesjetare e birrarisë së manastireve në Kosovë.