Seti më i çuditshëm fotografik i Kim Kardashian

Kim Kardashian ka realizuar një set fotografik shumë të çuditshëm për revistën “Wonderland”.

35-vjeçarja shihet shumë e veshur dhe për më tepër me veshje të çuditshme në pozat e saj.

Ndërsa për kopertinën e revistës, Kim shihet e veshur me një fustan të veçantë nuseje dhe me vello shumë të gjatë.