Shenjat që tregojnë se flirti juaj veror do t’i mbijetojë vjeshtës

1.Ju ia kaloni mirë me njëri-tjetrin edhe nëse takimet nuk përfshijnë gjithmonë seks.

2.Jeni në sinkron në lidhje me mënyrën sesi e shihni lidhjen tuaj.

3.Edhe nëse nuk ka ende shkëndija dashurie, mendoni se mund të keni në të ardhmen.

4.Nuk jeni bashkë vetëm nga frika se mos lëndoni njëri-tjetrin duke u ndarë.

5.Nuk ndaloni dot së telefonuari njëri-tjetrin.

6.Në raste zënkash, të dy doni vërtet t’i zgjidhni gjërat dhe jo t’i jepni menjëherë fund.