Shenohet dita nderkombetare e femijeve

 

 

Shoqata per mbrojtjen e femijeve me nje ngjarje ne Qendren ditore te femijeve ne rruge do ta shenoj Diten nderkombetare te femijes.

Ngjarja njeherit eshte pjese e kampanjes ” Rruga nuk guxon dhe nuk mund te jete shtepi per asnje femije”

Kjo kampanje njekohesisht mbahet edhe ne Bosnje dhe Hercegovine, Shqiperi dhe Maqedoni