Shënohet dita pa automobola në Tetovë

Më datën 25 shtatorë e diel në Tetovë do të mbahet dita pa automobila. Ky aktivitet ka për qëllim ngritjen e vetëdijes së qytetarëve në lidhje me ndotjen e ambientit nga mjetet e transportit dhe përdorimin  e biçikletes si mjet ekologjik transporti. Xhiroja me biçikletë do të mbahet nga sheshi iliria deri tek UEJL dhe anasjelltas. Ky aktivitet organizohet nga organizata joqeveritare Eco-action./antpressfb_img_1474476597833