Shërbimi sekret shqiptarë të ndjek punën e shqipfolësve në LSDM, Muhamet Zekirit dhe Gjylimsere Kasapit në Maqedoni!

Dritëro ZEQIRI

Ajo që ndodhi kohëve të fundit me anëtarësimin e shumë shqipfolësve në partinë sllave LSDM është ngjarje realisht shumë shqetësuese për strategjinë nacionale shqiptare në këto hapësira!

Kërkohet një analizë e hollësishme dhe një hulumtim konkret se kush janë krerët shqiptarë, kush janë ata që vazhdojnë të ndjellin shqipfolësit për tu lidhur pas politikës të LSDM-së.Në këtë rrugë duhet të reflektojë Tirana dhe Prishtina, por edhe shtresa intelektuale dhe politike e shqiptarëve në Maqedoni!

Të shihet në hollësi se cili në të vërtetë është roli i Muhamet Zekirit në atë strukturë sllave, të analizohen mirë qëllimet e tij dhe të konkretizohet fakti se nga ky njeri po i merr instruksionet, me të cilat shqiparëve në rend të parë, pastaj edhe partive politike ju shet karshillëk dhe ju ka shpallur luftë!Pos Muhamet Zekirit është e udhës që të shihet se cili është veprimi i pacipë i Gjylimsere Kasapit, një shqipfolëse e cila për pikë stategjie nuk ka hallin dhe vuajtjet e shqiptarëve, përkundrazi ajo ka hallin e pozitës dhe komoditetit për të bërë një jetë luksi në këto rrethana mjeruese për shqiptarët këtu.Ndonëse puna e Edmond Ademit nuk duhet të hetohet, meqë Edmond Ademi tanimë është kthyer në sllav dhe në damarët e tij sigurisht se nuk ka më pikë gjaku shqiptari, që do të thotë se Edmond Ademi i plotëson natyrshëm kushtet të jetë në cilën do parti dhe jetë politike sllavomaqedone, pastaj pse jo edhe serbe!

Këto fenomene, njerëzit kyç detyrimisht të hetohen nga shërbimet sekrete shqiptare dhe  në momnete të caktuara të veprohet ashtu siç e kërkon ligji i Lekë Dukagjinit!

Pastaj shiptarët të ndalojnë pjesëmarrjen e tyre në fushata elektorale në tokat shqiptare!/http://maqedoniashqiptare.com/