Shihni dallimin e policisë në mes të Shqiptarëve dhe Maqedonëve

Ja dallimi i policisë së Maqedonisë, fotoja e parë është një grua shqiptare përndryshe muslimane e cila u morr në pyetje nga ana e policisë  për rastin monstra. Policia tek kjo foto ka shkelur rregulloren e sajë sepse sipas ligjit nuk mundet ta kap për krahu një polic mashkull një femër por duhet që Policja femër ta shoqërojë deri tek ambientet ku do të merret në pyetje.

Fotoja e dytë është e një krimineli, një huligani, një përbindëshi i cili i sulmoi deputetët në kuvendin e Maqedonisë, ku më së shumti e pësoi deputeti shqiptar Ziadin Sela.

Ky kriminel shihet në një video duke e kapur për flokësh deputeten e Lsdm-së Radmilla Sheqerinska, dhe shihni se si e marin në pyetje policia e Maqedonisë, e kjo është për tu habitur mos ndoshta policia i ka ndihmuar që ta ndez edhe cigaren?