Shihni si ishin qytetet shqiptare gjatë komunizmit

ALBANIA. Gjirokastër. 1990.

Nëse doni të dini se si ishin qytetet shqiptare gjatë komunizmit, atëherë mund të shijoni këto foto të rralla të arkivës.

Fotot janë bërë nga Ferdinando Sciana dhe Martin Parr.

Fotot janë bërë kryesisht në Tiranë, Shkodër e Vlorë, por dhe në Durrës, Fier, Krujë, Himarë, etj.