Shikoni 98 vjeçaren se si bën fitnes!

Tao Porchon-Lynch është emri i gruas që po i afrohet 100-shes me vite, por që vazhdon të jetë tepër elastike. 98 vjeçarja është mësuese e Yogas dhe këtë gjë e performon në mënyrë perfekte.

Ajo stërvitet pesë herë në ditë duke inspiruar shumë femra në këtë drejtim.

Madje ajo është mësuese e Yogas edhe në një program televiziv duke dëshmuar se vitet në disa raste janë vetëm numra dhe se me vullnet mund të arrihet gjithçka.

Video e saj duke bërë Yoga po shpërndahet me shpejtësi në rrjete sociale.