Shikoni paraqitjen e Shqipërisë dhe Kosovës në Miss Universe

Bukusroshja që përfaqëson Shqipërinë këtë vit në Miss Universe ,Lindita Idrizi, është paraqitur pisTën e sfilatës së këtij eventi të rëndësishëm të bukurisë mes 86 konkurenteve të tjera nga vendet e ndryshme të botes.

Më poshtë do të shikoni fotot e dy bukurosheve që përfaqësojnë Shqipërinë dhe Kosovën gjatë prezantimit të tyre në këtë sfilatë e cila zhvillohua në Manila të Filipineve.