Shikoni qfarë bën ky djalë në aeroprtin e Rinasit

Kujt i ka shkuar në mendje të bëjë ushtrime fizike në hapësirën e aeroportit?

Ndonëse i ka lënë të gjithë pasagjerët pa fjalë, djali që shihni në video ka zgjedhur aeroportin e Rinasit për të bërë ushtrime pa e prishur terezinë, ndonëse të shumtë ishin ata që nxituan ta regjistronin.

Edhe pse i paidentifikuar, i riu mban veshur një bluzë në ngjyrë blu, tuta të zeza treçerekëshe dhe një palë atlete, veshje që e lejon të bëjë më së miri ushtrimet e palestrës.